خطرات استفاده از ظروف فومی برای نگهداری نوشیدنی داغ

اگر چه ظروف فومی به لحاظ اقتصادی و زیست محیطی بر ظروف کاغذی ارجحیت دارند، اما بی خطر نیستند. ظروف فومی در تماس با مایعات داغ، می توانند برخی سرطان ها و سایر مشکلات سلامتی را ایجاد کنند، زیرا ماده پلی استایرن موجود در لیوان های فومی، در مواجهه با گرمای زیاد و استفاده در ماکروویو، ذوب و شکسته شده و موادشیمیایی مانند بنزین و استایرن را به داخل مایع می رساند. در نتیجه نوشیدن این موادشیمیایی، بستر مناسبی را برای ابتلا به انواع سرطان ها و بیماری ها فراهم می کند .

هم چنین مواد شیمیایی موجود در این ظروف منجر به مشکلات زیر خواهد شد:
- سرطان سینه
- سرطان پروستات
- مشکلات تیروئید
- بی نظمی های قاعدگی زنان
- خستگی عمومی
- سردرد
- افسردگی
- مشکلات کلیوی
- سوزش پوست و چشم
- مشکلات گوارشی
- هموگلوبین کم
- ناهنجاری کروموزومی
- مشکلات سیستم لنفاوی

تذکر
- سعی کنید به صورت مداوم از ظروف پلاستیکی و فومی و لیوان کاغذی برای نگهداری غذا و مایعات استفاده نکنید.

- بهترین ظروف برای نگهداری مایعات و غذاهای داغ، ظروف شیشه ای هستند که به دلیل ساختارشان موادشیمیایی را وارد غذا نمی کنند و منجر به بروز سرطان نمی شوند. همچنین از لحاظ اقتصادی مناسب ترند و قابلیت بازیافت نیز هستند.